O nouă etapă a dezinsecției pe domeniul public, în Craiova

Salubritate Craiova desfășoară, în perioada 20.06-21.06.2021, a nouă etapă a dezinsecției pe domeniul public, intervenție ce se va realiza prin pulverizare aeriană dimineața, în intervalul orar 06.00-11.00.

Vor fi vizate lacurile de pe teritoriul municipiului (lacul din Parcul Nicolae Romanescu, Lacul Tanchiștilor, Lacul Valea Fetii, Lac Făcăi, lacul din Grădina Botanică, Lac Valea Șarpelui și cel de la Hanul Doctorului), parcurile, grădinile publice și zonele verzi din cartierele orașului.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de aproape 800 hectare, graficul intervenției putând suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice existente.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucrările de dezinsecție pentru combaterea insectelor dăunătoare se vor face prin pulverizare prin sistem ULV. Se va folosi pentru dezinsecție substanța din grupa a III-a de toxicitate K-Othrine EC 84, avizată de către Ministerul Sănătății.

 Reprezentanții instituției reamintesc apicultorilor că, în intervalul menționat, trebuie să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor.

Populare

Recomandări

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu a primit mandat de...

Turistă salvată cu elicopterul, în Munții Retezat

O turistă care a suferit un traumatism grav la...

Copilul unei profesoare și al unui afacerist a recidivat. Acuzații grave de corupere sexuală și pornografie infantilă, chiar în sala de clasă!

Vineri dimineață (22 septembrie a.c.), redactorul “Jurnalului Olteniei” care...

Mehedințiul, dezvoltat cu fonduri europene

Mehedințiul se dezvoltă cu fonduri europene. Cel puțin așa...