sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Schimbări în lotul CSU Craiova. Pigliacelli se pregătește de plecare


CSU Craiova s-a despărțit de fotbaliștii Alex Tudorie, Juan Cámara și Andrei Marinescu. Totuși, CS Universitatea Craiova a bifat 7 mutări până în acest moment.
După ce clubul patronat de Mihai Rotaru a anunțat transferul lui David Lazar de la Astra, alb-albaștrii au chemat înapoi la echipă 4 jucători: Drăghici, Ivanov, Gustavo și Markovic. Marți seara, craiovenii au oficializat și alte 2 transferuri Mărieș și Rusu: „Alexandru Mărieș a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe o perioadă de 5 ani, în timp ce goalkeeperul Denis Rusu a semnat un contract valabil pentru un an”.Pe lângă cei doi portari noi pe care i-a transferat, David Lazar și Denis Rusu, oltenii îi mai au în lot pe Laurențiu Popescu și pe Mirko Pigliacelli. Cu ultimele mutări făcute, Rotaru îl poate pierde pe italianului ce a fost titular incontestabil printre alb-albaștrii, în ultimele sezoane.

Pigliacelli nu este tocmai un jucător care să înțeleagă prea ușor ideea că ar putea fi rezervă. Portarul a primit concurență serioasă și nu mai este sigur de postul de titular la CSU Craiova a. Chiar în momentul în care a auzit de transferul lui Lazar a fost destul de reticent în ceea ce privește viitorul lui în Bănie.

„Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar (n.r. – David Lazar). Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar… dacă e așa, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”, a spus Pigliacelli, potrivit Telekom Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica