luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmeria Olt, dotată cu ATV-uri perfomante

Trei ATV-uri de ultimă generație au ajuns în dotarea Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Olt, în urma unui parteneriat încheiat cu instituția Consiliul Județean.

Autovehiculele de teren sunt destinate intervențiilor în zone greu accesibile, utilizate de efectivele de jandarmi din cadrul detașamentelor din Slatina, Caracal și Corabia.

Cele trei ATV-uri marca Polaris Sportsman sunt achiziționate în cadrul proiectului „Joint investments in the field of emergency situations for Olt County Council and Dolna Mitropolia Municipality”, cu finanțare prin Programul de cooperare teritorială INTERREG V-A ROMÂNIA-BULGARIA 2014-2020, în care Jandarmeria Olt are calitatea de partener beneficiar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Obiectivul principal al proiectului este de a îmbunătăți gestionarea comună a riscurilor, prin creșterea capacității de reacție, în zona transfrontalieră Olt-Dolna Mitropolia, consolidând astfel capacitatea instituțională și tehnică a situațiilor de urgență.

Rezultatele așteptate în urma implementării proiectului sunt: îmbunătățirea cooperării la nivel operațional și a capacității de răspuns prin extinderea logisticii existente cu noi echipamente dedicate, precum și încheierea de parteneriate comune în domeniul avertizării timpurii și al răspunsului la situații de urgență”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

Politica