sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„MAI activi, MAI sănătoși” – misiune specială a jandarmilor olteni

Ziua de duminică a venit cu voie bună și timp petrecut în aer liber pentru angajatele Jandarmeriei Olt, care împreună cu copiii lor au participat la un eveniment dedicat celor mici.

Alături de angajatele din cadrul IJJ Olt, au fost și cele ale Centrului Județean de Cultură și Artă Olt, tot cu micuții care s-au bucurat de atmosfera voioasă din Parcul Tineretului din Slatina.

Cei prezenți s-au jucat ore în șir, experimentând atât jocuri de demult, precum Șotron, cât și altele mai recente, cunoscute de copii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Sub egida <<MAI activi, MAI sănătoși>>, copii cu vârste începând de la 3 ani și până la 10 ani au format echipe cu mămicile lor dovedind că fiecare dintre ei poate fi cel mai bun. Fiecare membru al echipei a învățat sau si-a amintit de jocuri demult uitate, dar și din cele mai actuale, au descoperit emoția primului joc de șotron sau încrederea dată de echipă.

Toți copiii au încheiat jocurile fericiți și recompensați pentru provocarea la care au fost invitați să participe. (…)

Recunoaștem importanța jocului în natură în dezvoltarea armonioasă a copiilor și această acțiune de promovare a mișcării fizice în aer liber va continua și cu alte activități care să pună în valoare necesitatea unei vieți active și sănătoase”, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Olt.

Activitatea de duminică face parte din seria celor desfășurate de Jandarmeria Olt împreună cu reprezentanți ai Centrului Județean de Cultură și Artă Olt. Prima a avut ca temă <<Jandarmeria în culori>> și a fost organizată la începutul lunii aprilie, când copiii din cadrul Secției de Arte și Meșteșuguri au realizat lucrări impresionante despre jandarmi și tehnica folosită în misiuni. 

Politica