vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Severinean prins la volan drogat cu cocaină!

S-a urcat la volan drogat cu cocaină. Este fapta unui bărbat de 40 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a fost descoperit, miercuri noaptea, de oamenii legii. Șoferul a fost oprit, în trafic, pentru că nu purta centura de siguranță, însă, la un control amănunțit, polițistul și-a dat seama că acesta consumase substanțe interzise, așa că l-a testat cu aparatul drug test.
„Polițiștii Biroului Rutier au depistat, în trafic, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Mihai Viteazu, după ce a consumat substanțe psihoactive. În urma testării cu aparatul drug test, a fost indicată o valoare pozitivă pentru substanța cocaină. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice. În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive”, a declarat agentul șef Mădălina Viziru, polițist în cadrul Biroului Rutier Drobeta Turnu Severin, care l-a depistat, în trafic, pe șofer.
Până la finalizarea cercetărilor, bărbatul nu va mai putea conduce autovehicule , căci oamenii legii i-au reținut permisul. În autoturism, nu au fost găsite substanțe sau urme de substanțe stupefiante.

Politica