miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a anunțat primul transfer al verii! Fanii de la T2 rămân fără „Darul divin”

Oltenii dau o super lovitură în mercato: jucător de națională în alb-albastru

CSU Craiova și-a fortificat poarta. Gruparea din Bănie a oficializat transferul lui David Lazar, goalkeeper ce tocmai picase în B cu Astra Giurgiu. Portarul care recent a fost chemat sub tricolor a semnat un contract pentru patru sezoane cu opțiune de prelungire pe încă unul. Costul tranzacției ar fi pe undeva pe la 200.000 euro.
Anunțul oficial a sunat astfel: „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 4 ani cu opțiune de prelungire pentru încă un an cu David Lazar. Noul nostru goalkeeper se află în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum, a debutat în echipa națională a României toamna trecută, reușind, de asemenea, să impresioneze în campionatul intern. Îi dorim mult succes lui David Lazar în familia alb-albastră”.
Prin această mutare, situația lui Mirko Pigliacelli la clubul oltean devine incertă. Cel mai probabil, Mihai Rotaru, om de afaceri foarte calculat, nu va plăti două salarii consistente pentru acoperirea aceluiași post, cel de goalkeeper.
La ultimul flash-interviu acordat, Pigliacelli s-a arătat deranjat de posibila achiziționare a lui Lazar: „Eu am contract aici, am înţeles că a semnat deja un portar (n.r. David Lazar). Deja a semnat, asta e, n-am ce să fac, nu e decizia mea. Nu mi-am dorit să plec niciodată, dar dacă vine un alt portar… dacă aşa e, dacă nu e aşa, vorbim degeaba. Dacă e luat, poate cineva nu mai are încredere în mine, dar eu am mare încredere în Craiova, nu mi-am dorit niciodată să plec”
Italianul a trăit momente tensionate în Bănie, fiind acuzat de Peluza Nord de lipsă de profesionalism în relația cu managerul Victor Pițurcă. Moment în care spectatorii de la Tribuna a doua au afișat mesajul: Mirko, darul divin. Chiar dacă recent a declarat că nu dorește să plece din Bănie, că mai are contract, în aprilie anul trecut, într-un interviu acordat presei din Italia spunea: „În primul an în România m-am simţit foarte bine, dar acum simt nevoia să mă întorc în Italia, să revin acasă, vreau retrăiesc din nou fotbalul italian”.
Este puțin probabil ca Mihai Rotaru să accepte să-i dea drumul jucătorului fără pretenții financiare, mai ales că Pigliacelli mai are un an de contract cu clubul din Craiova.

Politica