vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilă din Drobeta-Turnu Severin, acostată pentru a doua oară de un bărbat de 64 de ani

O fetiță de 12 ani din Drobeta-Turnu Severin a trecut prin momente deloc plăcute, chiar de Ziua Copilului.

Aceasta a fost abordată, pentru a doua oară în nici două săptămâni, de un bărbat de 64 de ani care ar fi abuzat-o sexual. Mergând pe stradă, acesta ar fi rugat-o pe copilă să-l însoțeascpă și să-i arate drumul spre Piața Mircea, motivând că nu cunoaște orașul.

Copila și-a amintit că este bărbatul care în urmă cu puțin timp a încercat să o agreseze sexual, tot după ce i-ar fi cerut ajutorul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jandarmii mehedințeni au fost anunțați ieri chiar de către fetița în cauză, care i-a îndrumat spre bărbat.

„Fetița l-a recunoscut imediat ca fiind bărbatul care a încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână și l-a evitat, după care a apelat Jandarmeria și a solicitat sprijinul. Pe baza indicațiilor primite de la fetiță, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți. La fața locului a fost chemată și mama copilei, care a mulțumit jandarmilor pentru operativitatea cu care au răspunsul apelului fetiței ei.

Copila a declarat jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în data de 23 mai, a.c, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine, însă, pe drum, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă. Aici a încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă a fost observat de către o femeie care i-a sărit în ajutor copilei. Gestul bărbatului nu a fost reclamat la poliție la data producerii incidentului”, informează Jandarmeria Mehedinți.

Bărbatul a fost condus de către jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

Politica