joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Zeci de containere ecologice, amplasate în Caracal

Municipalitatea din Caracal continuă demersurile privind proiectul ce presupune colectarea selectivă a deșeurilor și reciclarea în spații special amenajate.

Astăzi, alte 42 de continuare ecologice au fost aduse și urmează  fi montate în mai multe zone din oraș, după ce, acum aproximativ o lună, au ajuns primele ghene moderne de gunoi.

„Astăzi vor fi amplasate în Municipiul Caracal alte 42 de containere ecologice, parte din proiectul privind colectarea selectivă a gunoiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La începutul lunii aprilie au fost aduse în oraș și distribuite primele ghene moderne de gunoi.

Pentru a asigura curățenia în oraș facem apel la sprijinul cetățenilor pentru a promova și susține colectarea selectivă a gunoiului”, informează reprezentanții Primăriei Caracal.

Demersuri cu privire la colectarea selectivă au fost înaintate și de administrația bălșeană. La începutul lunii mai, Primăria a desfășurat mai multe activități de distribuire de saci de menaj, în vederea colectării selective a deșeurilor.

„Având în vedere implementarea proiectului privind <<Colectarea selectivă la nivelul orașului Balș>>, Primăria Orașului Balș, în parteneriat cu SC SALUBRIS SA, în zilele de 10-11.05.2021, va distribui gratuit saci pentru colectarea deșeurilor de tipul: hârtie, carton, plastic, metal”, anunța, la acel moment, Primăria Balș.

Politica