vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Video/Inundații în Craiova. Mașini blocate în apă

Mai multe străzi din Craiova au fost inundate în urma ploii. Șoferii surprinși în trafic au rămas cu mașinile blocate.

Probleme sunt pe Bucovăț, pe Severinului, la ieșirea din oraș, dar și în alte zone.

Directorul Companiei de Apă Oltenia, Alin Șuiu, a precizat ca au fost trimise 8 echipe în teren. Potrivit acestuia, probleme au fost în aproape tot orașul, însă în zonele în care s-a lucrat anterior la canalizare, precum zona de sub podul din bariera Valcii, apa s-a retras destul de repede.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În urma căderilor masive de precipitații, s-a depășit capacitatea de colectare a apei pluviale în rețeaua de canalizare a municipiului Craiova.
În acest moment acționează 8 masini ale Companiei de Apă Oltenia pe teren, în zonele în care sunt cele mai mari probleme și nu s-a retras încă apa în sistemul de canalizare.
Facem precizarea că în zonele cunoscute ca fiind vulnerabile, ca urmare a căderilor de precipitații abundente, nu au fost semnalate probleme majore, dar sunt monitorizate de echipe ale Companiei de Apă Oltenia, care sunt pregătite în orice moment să acționeze.
S-au semnalat probleme la pasajul de la Electroputere, pe str. Fermierului, în cartierul Brestei și pe str. Bucovăț. Debitul precipitațiilor de astăzi a fost de 70 l/mp, în condițiile în care rețeaua este proiectată pentru un debit de 25l/mp”, au precizat reprezentanții Primăriei Craiova.

Politica