luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

400 de oameni s-au vaccinat în Parcul Central și în mall-ul din Târgu Jiu

Campania de vaccinare fără programare desfășurată, în weekend, în Parcul Central și în mall-ul din Târgu Jiu este văzută ca un real succes de către Prefectul de Gorj, Corneliu Răducan-Morega. Nu mai puțin de 400 de persoane s-au imunizat în cele două locuri amenajate în oraș, iar autoritățile vor să repete evenimentul și la sfârșitul acestei săptămâni.

„Am ajuns la finalul primei campanii de vaccinare fără programare. Aproximativ 400 de persoane s-au imunizat cu doze Pfizer-BioNTech, fără să existe reacții adverse, la cele două centre mobile deschise în Parcul Central și în mall. Pentru că a fost un succes, campania se va desfășura în weekend-ul următor în aceleași locuri, după care vor urma alte două acțiuni pentru desfășurarea rapelului”, a spus Corneliu Răducan-Morega.
Prefectul județului Gorj a ținut să le mulțumească doctorilor ce au lucrat în centrele de vaccinare fără programare.

„Le mulțumesc cadrelor medicale care au participat la campania de vaccinare și reprezentanților instituțiilor care s-au ocupat de organizarea acțiunii. Implicarea dumneavoastră ne aduce speranța că viața va reintra pe făgașul normal în curând! Gorjenii merită ca autoritățile locale să le fie alături, iar aleșii să își amintească de cei care i-au ales! Îi felicit pe gorjeni pentru solidaritate și responsabilitate”, a mai spus prefectul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica