miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi gorjeni au blocat intenționat un drum public

Doi bărbați din comuna Bărbătești au blocat un drum public. Aceștia au pus o căruță în mijlocul drumului, pentru a împiedica un pădurar, din orașul Târgu Cărbunești, să meargă spre fondul forestier național.

„Polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbunești s-au sesizat cu privire la faptul că un tânăr de 25 de ani și un bărbat de 66 de ani, ambii din comuna Bărbătești, ar fi blocat cu intenție DC Petrești, care face accesul către fondul forestier național, amplasând o căruță în mijlocul drumului, în scopul împiedicării trecerii unui tânăr în vârstă de 26, din orașul Târgu Cărbunești, având calitatea de pădurar, fiind necesară intervenția organelor de poliție pentru a elibera drumul”, informează IPJ Gorj.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost amendat cu suma de 1.100 lei, pentru adresarea de injurii și expresii jignitoare, cu amendă de 500 lei pentru nepurtarea măștii de protecție și conform Legii 171/2010 cu amendă 3.000 lei, precum și măsura confiscării a 0,28 mc de material lemnos esență salcâm, care era depozitat în fața locuinței sale și pentru care nu a prezentat documente de proveniență. Tânărul ce îl însoțea a primit o sancțiune mai mică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Politica