joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Când se redeschide circulația pe Transalpina

Proprietarii de spaţii de cazare din zona Rânca vor ca autorităţile să ia măsuri și să înceapă deszăpezirea celui mai înalt drum din ţară, Transalpina. Tot mai puţini turişti ajung în staţiunea gorjeană în această perioadă, după ce zăpada a început să se topească în zona montană.

Preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca, Constantin Pănescu, susține că a primit asigurări din partea autorităţilor că şoseaua va fi deszăpezită şi redeschisă în totalitate circulaţiei. Acest lucru ar urma să se întâmple până la data de 1 iunie.

„Am aflat şi eu de anumite declaraţii că nu sunt şanse ca până la 1 iulie să se deschidă circulaţia pe Transalpina. Am vorbit şi cu directorul de la Drumurile Naţionale Târgu Jiu, care mi-a spus că nu sunt bani alocaţi pentru această lucrare de deszăpezire. Conducerea asociaţiei am făcut şedinţe şi am stabilit că trebuie să intervenim, pentru că fiecare săptămână înseamnă foarte mult pentru noi. Avem angajaţi pentur care trebuie să plătim contribuţile la cărţile de muncă şi salarii, în condiţiile în care nu vin doi turişti să vină să mănânce o ciorbă pe zi. Am luat legătură cu anumite persoane cu funcţii de conducere şi am primit răspuns că Transalpina va fi deszăpezită până la 1 iunie“, a declarat Constantin Pănescu, potrivit adevărul.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: igj.ro

Politica