sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adolescent de 19 ani din Mărunței, bătut crunt de trei bărbați

Un tânăr de 19 ani din localitatea Mărunței, Olt a fost snopit în bătaie de trei bărbați, ca urmare a izbucnirii unui conflict.

Bărbații se aflau în locuința unei persoane din comuna respectivă când ar fi izbucnit scandalul, potrivit gazetanoua.ro. Evenimentul a avut loc chiar în noaptea de Paște, fiind deschis un dosar penal în acest sens.

Băiatul s-ar fi luat la ceartă cu un bărbat de acolo, în apărarea căruia au sărit un polițist de la Rutieră și un militar, aflați la fața locului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 2 mai 2021, în jurul orei 2.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU despre faptul că un tânăr, în vârstă de 19 ani, în timp ce se afla pe raza comunei Mărunţei ar fi fost agresat fizic de doi bărbați din localitate. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, urmând a fi înaintat unității de Parchet competente material”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt

Mai mult, au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean, dosarul penal ajungând la Parchetul Militar.

Tatăl adolescentului susține că acesta a fost agresat atât de grav, având fața mutilată. De asemenea, băiatul și-a pierdut și câțiva dinți în urma loviturilor primite, adaugă sursa citată.

Politica