vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga 1. Cine pleacă de la CSU!

Cum bătălia pentru campionat este aproape pierdută, patronul Rotaru are în vedere primenirea lotului

După ce le-a bătut pe principalele contra-candidate la trofeu, CSU Craiova s-a încurcat cu echipele slabe din play-off, diminuându-și considerabil șansele la trofeul suprem pe care patronul îl visează de când a început proiectul. Oltenii se vor orienta spre Cupa României, unde au ajuns în finală. Dat fiind faptul că au mai ridicat trofeul în era Mangia este de așteptat ca emulația produsă de o nouă izbândă să nu fie însă prea mare.
În mod sigur, la vară vor fi mișcări de trupe în fiecare compartiment al grupării alb-albastre. Începând cu postul de goalkeeper. Mirko Pigliacelli, care în primăvara trecută nu pierdea niciun prilej să spună că își dorește să se întoarcă în Italia, ori direct, ori prin vocea impresarului său, ar putea să-și vadă visul împlinit. Mai ales că clubul lui Rotaru s-ar fi înțeles cu David Lazar de la Astra.
În linia de apărare, Stephane Acka, ajuns cea de-a patra opțiune, după Marius Constantin, Bălașa și Papp, are șanse mici să continue în Bănie. Transferurile realizate în acest an de olteni nu au impresionat până în acest moment, astfel încât este de așteptat ca lui Camara să nu-i mai fie propusă prelungirea acordului, în vreme ce Căpățână ar putea fi împrumutat. Singura certitudine la capitolul plecări este a lui Cristi Bărbuț, al cărui impresar a anunțat deja că jucătorul a semnat cu Sepsi, trecând peste acordul său.
În atac, nici Tudorie, nici Mamut nu au reușit să suplinească absența lui Elvir Koljic, niciunul dintre ei nefiind sigur că va mai continua în Bănie. Potrivit Fanatik.ro, și staff-ul tehnic al lui Ouzounidis va suferi modificări, secundul Benga fiind tentat de o nouă aventură, din postura de principal la o altă echipă.  

Politica