sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Șeful spitalului care a amenințat o angajată, cercetat pentru cinci infracțiuni

Managerul Spitalului de Psihiatrie Drăgoești, Edward Stanca, a fost suspendat din funcție de Consiliul Județean, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare în care amenință și înjură o salariată.

De asemenea, doctorul este cercetat pentru cinci infracțiuni, în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Dragășani, a anunțat IPJ Vâlcea.

Conflictul dintre managerul spitalului și subalterna sa ar fi avut loc în luna august a anului trecut, iar înregistrarea publicată în mass-media a fost făcută în acea perioadă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La nivelul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni există în lucru un dosar penal înregistrat pe 11 septembrie 2020, în care se fac cercetări pentru purtare abuzivă, delapidare, abuz în serviciu, fals intelectual și uz de fals, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani. La finalizarea cercetărilor o să fie dată o soluție legală”, a informat Poliția Vâlcea, potrivit ziare.com.

În urma publicării înregistrării, directorul Stanca a solicitat suspendarea din funcția pe care o ocupă de 16 ani.

„Urmare a evenimentelor recente, precum si a solicitării domnului Edward Stanca, cererea de suspendare a acestuia din funcția de director, pe perioada anchetei, a fost acceptată. Până la finalizarea anchetei pe care CJ Vâlcea o desfășoară la Spitalul de Psihiatrie din Drăgoești, pentru asigurarea conducerii operative a spitalului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun”, a transmis Consiliul Județean Vâlcea, instituție de care aparține Spitalul de Psihiatrie Drăgoești.

Politica