Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Centru de vaccinare anti-COVID, deschis la ALRO Slatina

Publicat

pe

ALRO Slatina, una dintre cele mai mari societăți producătoare de aluminiu din Europa după capacitatea de producție, deschide un centru de vaccinare anti-COVID în propria incintă.

Compania a  primit aprobarea Departamentului de Sănătate Publică pentru înființarea centrului său de vaccinare, disponibil atât pentru angajați, cât și pentru familiile acestora.

Potrivit reprezentanților ALRO, procesul de vaccinare urmează să înceapă la data de 4 mai.

„Vaccinarea este singura șansă de a reveni la o stare de normalitate atât în viața noastră privată, cât și în cea de afaceri și considerăm că este de datoria noastră să sprijinim eforturile autorităților locale și naționale de a accelera acest proces și de a oferi angajaților noștri oportunitatea să primească protecția necesară împotriva COVID-19. Ne-am angajat să implementăm toate acțiunile necesare pentru a depăși această criză medicală fără precedent care a afectat întreaga lume și pentru a sprijini comunitățile în care activăm în eforturile lor de a atenua efectele pandemiei COVID-19”, a declarat Marian Năstase, președintele Consiliului de Administrație al ALRO.

Încă de la începutul pandemiei, Grupul ALRO a susținut eforturile instituțiilor locale și naționale de prevenire și atenuare a efectelor crizei din sănătate prin donații de peste 1.000.000 RON, constând în bani, echipamente medicale și de protecție. Mai mult, Grupul a implementat protocoale și proceduri complexe pentru a menține continuitatea activității și pentru a opera în condiții de siguranță, la parametri normali, cu un lanț de distribuție complet funcțional.

Continue Reading