vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amenzi de sute de mii de lei, aplicate de comisarii Gărzii de Mediu Gorj

Garda de Mediu Gorj a aplicat o amendă de 15.000 lei după ce comisarii au descoperit mai multe deșeuri abandonate pe raza localității Samarinești.

„Comisarii Gărzii de Mediu Gorj, prezenți la fața locului, au aplicat și în acest caz prevederile legale, respectiv o amendă în valoare de 15 000 lei și au stabilit un program de măsuri de salubrizare al localității. Acțiuni de acest gen vor exista la nivelul fiecărei localități și în perioada următoare”, informează Garda de Mediu Gorj.

Verificarea conformării la legislația privind gestionarea deșeurilor este prioritară pentru Garda de Mediu Gorj. Astfel, de la începutul anului și până la găsirea deșeurilor de la Samarinești, comisarii Gărzii de Mediu Gorj au aplicat 19 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 359.500 lei. Amenzile au fost date atât persoanelor fizice cât și juridice care au săvârșit abateri la legislația de mediu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Începând cu acest an s-a trecut și la confiscarea mijloacelor de transport cu care se săvârșesc aceste fapte, fiind înregistrate până în prezent două astfel de cazuri. Acțiunile noastre, în domeniul combaterii ilegalităților în domeniul gestionării deșeurilor vor continua”, se arată în comunicatul Gărzii de Mediu.

Politica