sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Iridex Group Salubrizare continuă distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor în perioada 26 – 29 Aprilie

Iridex Group Salubrizare continuă, în municipiul Craiova, distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor pentru persoanele fizice care locuiesc la case.

Distribuirea recipientelor de colectare a deșeurilor către locuitorii orașului Craiova care locuiesc la case, se va realiza astfel:

  • Luni, 26.04.2021: Str. Păuniței (de la Nr. 76 până la intersecția cu Gârlești), Str. Dinu Lipati, Str. Heracleea Darclee, Aleea 1,3 Primăverii, Aleea 1,2,3 Căpșunilor, Str. Căpșunilor, Str. Dăbuleni, Aleea 2 Râului, Str. Căprioarei, Str. Preajba, Str. Sadu (de la intersecția cu Bld. Ilie Balaci până la intersecția cu Paroșeni), Str. Adrian Păunescu (de la intersecția cu 1 Mai până la intersecția cu Râului), Str. Ceahlăului, Str. Vrancei, Str. Eroilor (de la intersecția cu Dimitrie Bolintineanu până la Nr. 62,73), Str. Frații Golești (de la intersecția cu A.I. Cuza până la intersecția cu B.P. Hașdeu);
  • Marți, 27.04.2021: Str. Drumul Ungurenilor, Aleea 1,2 Drumul Ungurenilor, Str. Erou Cătălin Marinescu, Aleea 1 Bariera Vâlcii, Aleea 2,5,6,7,8 Primăverii, Str. Spiru Haret, Str. Țicleni, Aleea 1 Râului, Aleea Isvarna, Str. Ciocârliei, Str. Isvarna, Str. Sadu (de la intersecția Gorjului până la intersecția Siretului), Str. Roznov (de la intersecția cu Siretului până la intersecția cu Bega), Aleea 1 Mai 1, Str. Rosmarinilor, Str. Tabaci (de la intersecția cu 1 Mai până la intersecția cu Râului), Str. Eroilor (de la Nr. 64,75 până la  intersecția cu Corneliu Coposu), Str. Mixandrelor, Str. Muncelului, Str. Frații Golești (de la intersecția cu B.P. Hașdeu până la intersecția cu Bld. Carol I), Str. Feldioara, Aleea Feleacului, Str. Pictor Ion Negulici, Str. Virgil Madgearu;
  • Miercuri, 28.04.2021: Aleea 2 Cantonului, Str. Rozelor, Str. Grădiște, Str. Moreni, Str. Slănic, Str. Cerbului, Str. Rândunelelor, Str. Roznov (de la intersecția cu Bega până la intersecția cu Vaslui), Aleea 1,2,3,4,5 Gheorghe Donici, Str. Gheorghe Donici, Str. Ana Ipătescu (de la intersecția cu Anul 1848 până la intersecția cu Aleea 1 Ana Ipătescu), Aleea Dionisie Eclesiarhul, Str. Mitropolit Nifon Criveanu, Str. Păstorului
  • Joi, 29.04.2021: Aleea 1,3,4 Cantonului, Str. Cantonului (de la Nr. 1 până la intersecția cu Trotușului), Str. Vâlcelei, Aleea 4 Șimnic, Str. Coacăzului, Str. Ionel Teodoreanu, Str. Mircea Eliade, Aleea 4,5 Brestei, Str. Negoiu, Str. Sovata, Str. Sinaia, Str. Arțarului, Str. Buziaș, Str. Ana Ipătescu (de la intersecția cu Aleea 1 Ana Ipătescu până la intersecția cu Calea Unirii), Aleea 1,2 Ana Ipătescu, Aleea B.P. Hașdeu, Str. B.P. Hașdeu, Str. Balzac.

    Distribuirea recipientelor se va realiza individual de către echipajele noastre, în dreptul fiecărui imobil, pe baza actului de identitate și a informațiilor privind proprietarul casei și numărul de persoane care locuiesc la adresă. Persoanele care nu sunt găsite acasă, pentru preluarea pubelelor, sunt rugate să sune la numărul de dispecerat 0251.979 în intervalul orar 8:00 – 17:00, pentru a reprograma o vizită din partea echipei Iridex Group Salubrizare.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu recipientele de deșeuri și un pliant informativ (ghid pentru colectarea separată a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie precolectate în recipientele primite și cum se precolectează corect aceste deșeuri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Programul de distribuire, pe străzi, va fi anunțat săptămânal, cu câteva zile înainte de predarea recipientelor, prin diferite mijloace de comunicare: pliante distribuite la fiecare casă, comunicate de presă și anunțuri postate pe rețelele de socializare, dar și pe site-ul propriu www.iridexsalubrizare.ro.

Politica