sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Șeful Direcției Silvice Județene, masonul Sorin Nicolicioiu, un cameleon politic de mare clasă, are în zonă de vis pensiune agro-turistică plus casă de vacanță!

Sorin Cristian Nicolicioiu, directorul general de la Direcția Silvică  Mehedinți, este o persoană care își schimbă purtarea și convingerile politice după împrejurări și interese, pe scurt, este un cameleon politic. Un cameleon de mare clasă care a trecut și militat prin toate partidele mari, ca să-și păstreze funcția de director, privilegiile de consilier județean în Consiliul Județean Mehedinți și nu numai.  Inițial a adus voturi pentru PDL, apoi pentru PSD iar acum pentru PNL. Cu alte cuvinte este omul „care se face util” pentru toate partidele care ajung la guvernare. Poate părea surprinzător, însă acest celebru traseist politic și conducător veșnic, Sorin Cristian Nicolicioiu, este mason  cu state vechi în Loja Masonică din Mehedinți intitulată „Asociația Steaua lui Sever” după cum reiese din declarația de interese a dumnealui. Tot din acest document, el mai activează ca membru în „Asociația Împreună pentru Mehedinți” dar și ca președinte la „Asociația de proprietari  Iris”.

Are și pensiune cu fonduri europene și casă de vacanță, la Cerna – Sat
Potrivit ultimei declarații de avere de pe site-ul Regiei Naționale a Pădurilor „Romsilva”, Sorin Nicolicioiu are terenuri în zone bune, apartament ultra spațios în Severin, casă de vacanță și pensiune cu fonduri europene, ambele într-o locație mirifică și de vis, bani în bancă, două mașini, datorii însemnate, un salariu foarte bun, plus indemnizație de consilier județean. Concret, Sorin Nicolicioiu deține un teren intravilan în localitatea Padeș din județul Gorj în suprafață de 1.374 de mp cumpărat în co-proprietate cu soția. Tot împreună cu soția mai deține un alt teren intravilan de 808 mp în comuna Șimian și tot cu soția mai are un teren cumpărat intitulat „fâneață” în comuna Șvinița, pe Clisura Dunării, în suprafață de 1.690 mp.
La capitolul clădiri stă foarte bine omul. Concret, deține un apartament ultra spațios în Drobeta Turnu Severin, în suprafață de 77 mp, o casă de vacanță la Cerna – Sat în suprafață de 48 mp și tot la Cerna – Sat prin  PFA –ul soției sale are o pensiune cu fonduri europene agro-turistică de 152,3 mp suprafață construită, modul de dobândire fiind „proiect cu fonduri europene nerambursabil, e-PNDR , măsura 313 înființare pensiune agroturistică”. Nicolicioiu are două mașini, o Solenza și un Suzuki, acesta din urmă fiind cumpărat pe PFA-ul soției. Depozite bancare, soții Nicolicioiu au multe, dar cu valoare mică: unul de 9.305 lei la BRD pe PFA-ul soției, unul similar de 1.235 de lei la BT, Nicolicioiu Cristian Sorin are 110 euro la BRD, 2.875 de lei la BT iar soția în nume personal mai are 1.501 de lei la BT.

Nicolicioiu Sorin e dator vândut în acte: la 2 bărbați și o bancă
Din declarația de avere directorul Sorin Nicolicioiu pare dator vândut. Acesta are de rambursat bani grei în lei și valută la o bancă și la două persoane fizice. Concret, Nicolicioiu are o datorie de 42.400 de lei la Mihai Țînțaru, o datorie de 20.000 de euro la Ene Cristian și o datorie de 70.000 de lei la Banca Transilvania.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Venituri din salariu, venituri  din indemnizația de consilier județean
La capitolul venituri Sorin Nicolicioiu și soția stau foarte bine, căci ambii sunt directori. El – director la Direcția Silvică Mehedinți, soția – director la Liceul Tehnologic Halînga. Veniturile salariale anuale de la Direcția Silvică Mehedinți ale lui au fost de 93.596 de lei. La acestea se adaugă indemnizația de consilier județean în cuantum de 11.187 de lei. Soția dumnealui a încasat un venit anual salarial de 89.611 de lei.

Politica