vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova a pierdut puncte și jucători în meciul cu Sepsi

CSU Craiova a făcut încă un egal, scor 0-0. Oltenii au primit vizita celor de la Sepsi, sâmbătă seara, dar nu au reușit să-și învingă adversarii, chiar dacă au pornit din poziția de favoriți. Suporterii l-au compătimit ceva timp pe Ouzounidis pentru că nu se putea baza pe Elvir Koljic. După ce bosniacul a revenit pe teren, fanii au văzut că nu mai este la un nivel ridicat, cel puțin pentru un moment. Acum, mulți îi duc lipsa lui Andrei Ivan, iar ofensiva alb-albaștrilor are probleme mari.
Meciul a fost unul fără culoare din punct de vedere fotbalistic, dar evenimentele tensionate nu au lipsit din partida CSU Craiova – Sepsi. Ștefan Baiaram (18 ani) a avut parte de un moment groaznic în debutul întâlnirii de pe „Ion Oblemenco”. Cel mai talentat jucător al oltenilor s-a ales cu o accidentare, după o intrare a lui Nouvier, care a intrat cu talpa direct pe glezna piciorului drept, la o fază petrecută undeva spre marginea terenului, în minutul 3 al întâlnirii. Acesta a fost transportat direct la spital. În minutul 80, oltenii au mai încasat o lovitură sub centură. Și Alex Cicâldău a ieșit de pe teren accidentat.
Ouzounidis vrea să vadă că jucătorii săi au mai multă încredere în forțele lor și nu i-a menajat nici după partida cu Sepsi.
„Din păcate nu am câștigat, dar este ok. Știam că va fi un meci greu, am avut mai multe ocazii și le-am spus jucătorilor că trebuie să înscriem orice ar fi. Asta este, n-am câștigat, așa se întâmplă în fotbal. Pe partea defensivă am stat foarte bine, în atac avem nevoie să marcăm. Nu pot să-i învinovățesc pe jucători că n-au încercat. Avem probleme medicale în plus acum, l-am pierdut și pe Baiaram. Nu am apucat să vorbesc cu Baiaram. Nu mă pot plânge de atitudinea jucătorilor mei, dar trebuie să avem mai multă încredere în forțele noastre”, a spus antrenorul craiovenilor.
Colegii lui Ștefan Baiaram s-au speriat destul de tare după ce și-au văzut prietenul urcat în salvare: „Am crezut că s-a întâmplat ceva grav, nu am văzut bine faza, eram în cealaltă parte a terenului. Ni s-a zis că e ok, dar va dura ceva până își va reveni, nu e nimic serios”, a spus și Alexandru Tudorie.
Bryan Nouvier a explicat că intenția sa a fost să joace minge și crede că l-a „lovit puțin” pe Baiaram: „Eu am vrut să joc mingea, nu să-l accidentez, dar cred că l-am lovit puțin, nu știu exact. Am vorbit cu el și mi-am prezentat scuzele, totul este în regulă. Nu am vrut să-l lovesc. Noi suntem pregătiți să jucăm cu pressing sus, să jucăm la contact, dar nu am venit să jucăm dur”, a fost explicația lui Nouvier.
Leontin Grozavu, antrenorul oaspeților, s-a declarat la final mulțumit de rezultat, dar s-a ferit să dea un verdict în cazul accidentării lui Ștefan Baiaram.
„Echipă de calitate, dar fotbalul e cu goluri. Cred că puteam să avem mai mult curaj. Defensiv am stat bine, cu câteva nesincronizări, când am făcut câteva cadouri. Dar, ei au jucători de calitate, e greu împotriva lor. Am avut și niște jucători absenți, ne-a fost greu. Nouvier? Nu mi-am dat seama, era prea departe, nu am văzut reluări, nu știu dacă a fost vinovat sau nu. Ne dorim mult mai mult decât la prima participare în play-off. Va fi o bătălie aprigă. Ne așteaptă meciuri foarte grele, e necesar să ne refacem, pentru că se va juca din trei în trei zile”, a mai spus Grozavu.

foto: Captură Digi Sport

Politica