vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 19 aprilie 2021. Balanţele stau bine pe toate planurile

Berbec

Chimia uimitoare te-ar putea transforma astăzi. Deşi visător, totuși, veți avea picioarele pe pământ suficient de bine pentru a vă păstra spiritul. În plus, nimeni nu va putea rezista farmecului vostru. 

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

O speranță la care tot visaţi ar putea deveni un balsam pentru inima voastră. Prin urmare, veți găsi din nou încrederea în voi înșivă. Este posibil ca ultimele luni să nu fi fost cele mai bune pe care le-ați experimentat, dar, în schimb, acea perioadă v-a dat multe de învăţat. Chiar dacă acest lucru vi se pare absurd în acest moment, veți vedea că în câteva săptămâni veți mulțumi cerului. 

Gemeni

Azi este o zi bună pentru a lua câteva decizii. Trebuie să alegi între două relații de dragoste și, cel mai rău, ești atras de cele două persoane. Una dintre ele are în totalitate profilul cuplului ideal. Ascultă-ți inima, pentru că sigur îți va spune ce să faci. Oricum ar fi, alegerea dvs. va rămâne pragmatică. Dacă una dintre aceste două persoane iese în evidență pentru originalitatea ei, ea îți va face alegerea mult mai ușoară.

Rac

Veți fi într-o dispoziție sentimentală astăzi şi vreţi să faceți tot posibilul pentru a fi pe aceeași lungime de undă ca partenerul dvs. Este timpul să ştiţi că sunteți o stea norocoasă pentru anumite lucruri şi e bine să invocați îngerul păzitor al partenerului dvs. Pe scurt, este tot ceea ce ar putea transforma povestea ta de dragoste într-un adevărat basm.

Leu

Astăzi ar trebui să mergi la sală, la saună sau să mergi la un masaj bun, pentru că trebuie urgent să simți că corpul tău este în formă maximă. Fii atent la corpul tău și ai grijă de el cu dragoste și vigilență.

Fecioară

Azi te-ai putea pregăti pentru o noapte festivă. Poate ai putea petrece o noapte înconjurat de toți prietenii tăi și să-ți alungi bătrânul demon care din când în când te cuprinde. De asemenea, ai putea profita de această zi cu umor, pentru a-ți surprinde partenerul și a-l face să să-ţi spună unele dintre lucrurile tale nebunești. Gândește-te să organizezi o seară specială în cinstea partenerului tău. Deci, surprinde-l.

Balanţă

Este ziua în care vei simți o mare încredere în tine și un val neașteptat de curaj. Poate că ați primit vești bune. După ce aţi trecut printr-o etapă dificilă, atât viața amoroasă, cât și viața ta profesională se vor îmbunătăți mult. Profitați de aceste momente de satisfacție și odihnă. Meriți să fii fericit. Sărbătorește această zi de bucurie cu un mic cadou pentru tine, pentru partenerul tău sau pentru amândoi.

Scorpion

Ceva te împinge la acțiune, mai ales când vine vorba de sentimentalism. Această nevoie este din ce în ce mai presantă. Atenţie, că o decizie importantă luată astăzi fără să o gândim și să o cântărim s-ar putea dovedi a fi o greșeală. De asemenea, încearcă să fii flexibil și deschis. 

Săgetător

Sunteţi într-o dispoziție bună în această zi, aşa că lăsați rațiunea și nu sentimentele să vă arate drumul. Natura generoasă a acestei zile vă va permite să vă gândiți clar la problemele voastre, fără a vă îngrijora prea mult de aspectul emoțional. Faceți o călătorie pentru a vă delecta un pic şi a înțelege ce trebuie să faceți mai departe. 

Capricorn

De-a lungul zilei de astăzi, ar trebui să vă aflați în fața unor idei care vă vor interesa. Veți întâlni un grup de oameni cu care discuția va lua o turnură interesantă. Fie în chestiuni legate de probleme profesionale, fie legate de viață în general. Atât într-un caz, cât și în celălalt, veți fi încântați să obțineți multe informații și, de asemenea, să le furnizați interlocutorilor dvs. 

Vărsător

S-ar putea să te simți enervat atunci când descoperi că oamenii, în special bărbații, nu sunt la fel de sensibili la orice situație ca și tine. Atunci când încerci să convingi pe cineva de importanța ideilor sau sentimentelor tale, s-ar putea să simți că încearcă să se îndepărteze de tine. 

Peşti

Fii foarte atent cu spiritul violent care ar putea apărea astăzi la tine. Configurația planetară a zilei vă poate determina să faceţi acte de afirmare disproporționate. Sunteți într-adevăr în mijlocul unei schimbări de personalitate foarte puternice, dar nu trebuie să o materializați asemănător unui desen animat. Liniștiţi-vă și totul va fi bine. 

Politica