vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr mort în accident. Mașina, făcută praf

Update/Victima este din Vâlcea, transimte IPJ Olt. Până acum, polițiștii nu au stabilit cum s-a produs accidentul.

„La data de 10 aprilie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Iancu Jianu s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un singur autovehicul.

Polițiștii rutieri s-au deplasat la locul producerii evenimentului, unde a fost găsit un autoturism grav avariat, ieșit în afara părții carosabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Se pare că autoturismul ar fi fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu. Din verificările efectuate, s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de a conduce vehicule suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din păcate, pasagerul autoturismului, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din județul Vâlcea, a decedat.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs acest accident.”-IPJ Olt

Un bărbat de 31 ani și-a pierdut viața, noaptea trecută, într-un accident rutier care a avut loc în comuna olteană Iancu Jianu. Mașina în care se afla, împreună cu un alt bărbat, s-a făcut praf.

„Echipaje de la Detașamentul Slatina și Garda Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Iancu Jianu, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier.

La locul evenimentului au acționat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se aflau doi bărbați, iar unul dintre aceștia a rămas încarcerat în urma evenimentului.

Bărbatul încarcerat, în vârstă de 31 de ani, a fost extras de pompierii din mașina grav avariată și preluat de echipajele medicale, în stop cardio-respirator. Imediat au fost începute manevrele de resuscitare, dar bărbatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

Celălalt bărbat, în vârstă de 21 de ani, conștient, politraumatizat, a fost transportat la UPU Slatina.”- ISU Olt

Polițiștii au făcut cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Deocamdată IPJ Olt nu a oferit informații.

Revenim

Politica