vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova s-a înțeles cu CE Oltenia pe 5 ani. Garanție – 1,35 milioane lei

Primăria Craiova s-a înțeles cu Complexul Energetic (CE) Oltenia pentru ca locuitorii orașului să beneficieze în continuare de agent termic, după ce societatea de termoficare a orașului a intrat in faliment. Noua societate înființată de Primărie, Termo Urban, a semnat cu CE Oltenia un contract pe 5 ani. Garanția la care s-au înțeles este de 1,35 milioane lei.
„De vineri, 9 aprilie, intră în vigoare contractul dintre SC Termo Urban SRL, noua societate care furnizează căldură și apă caldă pe raza municipiului Craiova și producătorul de energie termică, Complexul Energetic Oltenia.
Contractul a fost încheiat pe o perioadă de cinci ani și prevede constituirea unei garanții de plată de către SC Termo Urban, în valoare de 1.342.000 lei. Furnizarea căldurii și a apei calde către asociațiile de proprietari se va face în baza noului contract semnat cu Complexul Energetic Oltenia, iar asociațiile craiovene vor plăti agentul termic către noua societate – SC Termo Urban Craiova SRL. Totodată, asociațiile proprietari/locatari vor întocmi și documentația necesară încheierii convențiilor individuale.
Astfel, pentru luna aprilie, vor fi emise două facturi pentru distribuția energiei termice către asociații: una emisă pentru perioada 01-08 aprilie 2021, pe vechea societate – Termo Craiova SRL și cealaltă factură, emisă pentru perioada 09-30 aprilie 2021, de noua societate – Termo Urban SRL. Plata celor două facturi se va face, de către asociațiile de proprietari, în două conturi separate, pe fiecare societate în parte”, au anunțat reprezentanții Primăriei Craiova.

Cei care au nevoie de mai multe detalii privind facturarea pot apela numărul de telefon: 0251/532.658.

Politica