sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șofer din Călui, prins cu aproape 200 km/h

Polițiștii olteni au depistat în trafic, weekendul trecut, un conducător auto care circula cu 186 km/h, pe o porțiune cu limita de 100 km/h.

Șoferul, în vârstă de 22 de ani, a fost înregistrat de aparatul radar pe porţiunea de drum dintre Pădurea Sarului şi Găneasa. Tânărul a fost sancționat de oamenii legii care au dispus, totodată, reținerea permisului de conducere pentru 90 de zile,

„În timp ce acționau pe Drumul Național 65, polițiștii Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar din dotare un autoturism, condus de un tânăr, de 22 de ani, cu o viteză de 186 km/h, pe un sector de drum, unde limita de viteză este stabilită la 100 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii au desfășurat o acțiune mai amplă în weekend, pe linia rutieră. Astfel, în urma activităților desfășurate, oamenii legii au aplicat 438 de sancțiuni contravenționale, dintre care 191 pentru încălcarea regimului legal de viteză, 71 pentru neportul centurii de siguranță de către conducătorii auto și diferența pentru alte abateri.

De asemenea, 7 bicicliști și doi căruțași au fost sancționați contravențional pentru indisciplină manifestată pe drumurile publice.

Potrivit reprezentanților Poliției Olt, valoarea totală a sancțiunilor aplicate în această perioadă este de 127.098 lei.

foto: alba24.ro

Politica