vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reorganizarea Primăriei Târgu Jiu nu se suspendă în urma clinciurilor cu Sindicatul Polițiștilor Locali din Județul Gorj

Sindicatul Polițiștilor Locali din Județul Gorj și Consiliul Local al Municipiului Târgu Jiu au fost părți ale unui litigiu, pe care autoritățile locale l-au câștigat. Victoria a fost anunțată de primarul Marcel Romanescu, cel care a postat decizia instanței pe pagina personală de Facebook.

„Reorganizarea Primăriei Municipiului Târgu Jiu nu se suspendă! Instanța ne-a dat dreptate în litigiul cu Sindicatul Polițiștilor Locali din Județul Gorj și a respins cererea de suspendare a reorganizării!  În ciuda tuturor presiunilor, a încercărilor de blocare a strategiei prin care eficientizăm nu numai funcționarea Poliției Locale, ci activitatea întregii primarii, iată că Justiția este de partea noastră.  Felicit încă odată echipa care a gândit reorganizarea, dar și juriștii care au reprezentat instituția în instanță și care și-au făcut treaba exemplar!”, a scris edilul.

Totul a început când Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu Jiu, amenința cu desființarea Poliției Locale, la finalul lunii februarie. La acea vreme, autoritățile au luat decizia de a aproba o nouă organigramă. De atunci, au avut loc mai multe clinciuri, în mediul online și prin birourile instituțiilor, între edil și polițiștii locali.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica