vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

O fată de 21 de ani a sechestrat un târgujian

O fată de 21 de ani și un tânăr de 26 de ani, din județul Teleorman, respectiv Dâmbovița, au ajuns în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  al IPJ Gorj. Aceștia sunt  bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și furt.

Tânăra din Teleorman a păcălit un băiat de 20 de ani, din Târgu Jiu. Acesta a fost ademenit într-un apartament, unde i-a fost furat și telefonul mobil. Mai mult decât atât, târgujianul a fost încuiat în locuința respectivă.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de un tânăr de 20 de ani, din localitate, despre faptul că a fost contact telefonic de o femeie care dorea să achiziționeze un telefon mobil, pe care acesta îl postase pe un site de vânzări online, fapt pentru care tânărul s-a deplasat la un apartament de pe strada Victoriei, ocazie cu care femeia i-ar fi sustras telefonul mobil, după care l-ar fi închis pe tânăr, cu cheia în apartament, împotriva voinței sale, creându-i un prejudiciu de 5.400 lei. Polițiștii l-au identificat pe proprietarul imobilului, în persoana unui bărbat de 31 de ani, din Târgu Jiu care a declarat că o găzduia pe femeia respectivă, a cărei identitate nu o cunoaște, din seara precedentă, constatând faptul că aceasta i-ar fi sustras din apartament două televizoare, creându-i un prejudiciu de 5.100 lei, fiind ajutată de tânărul de 26 de ani”, informează IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele în cauză au fost identificate de polițiști și conduse la sediul Poliției Municipiului Târgu Jiu, pentru continuarea cercetărilor și stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptelor.

Politica