Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Mehedinți: Imaginația escrocilor nu are limite! S-a dat polițist și i-a luat banii unei bătrâne sub pretextul că ar fi falși!  

Publicat

pe

Un „polițist” a fost încătușat de poliție la Mehedinți. Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin, în loc să  învețe la o facultate, la o unitate de învățământ superior, a învățat să devină un mare escroc și riscă să ajungă pentru mulți ani la cealaltă „facultate”, din spatele gratiilor, adică la răcoare. Cu o imaginație de invidiat chiar și pentru escrocii cu ștate vechi din țară, tânărul severinean s-a dat polițist și în această „calitate” i-a luat unei bătrâne din municipiu o sumă de bani sub pretextul că ar fi falși.  Potrivit IPJ Mehedinți, poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de o femeie de 72 de ani din localitate cu privire la faptul că la domiciliul acesteia s-a prezentat un bărbat care s-a legitimat ca fiind polițist și folosindu-se de această calitate a ridicat o sumă de bani.
„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr de 22 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin bănuit că în cursul aceleiași zile s-a prezentat la domiciliul părții vătămate, unde prin folosirea fără drept a unei calități care implică exercițiul autorității de stat, a solicitat și a ridicat o sumă de bani sub pretextul că ar exista suspiciunea de a fi falsificată. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și uzurparea de calități oficiale, tânărul fiind reținut pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, inspectorul principal Andreea Dobre.

Continue Reading