vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rivalitate între școlile din Târgu Jiu! Primarul este încântat: „Mă bucur că există o concurență”

Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” din Târgu Jiu a devenit una dintre cele mai moderne și performante unități de învățământ din municipiu. Primarul orașului, Marcel Romanescu, s-a declarat încântat de faptul că oferta educațională este promovată, chiar și după investițiile autorităților.

„Apreciez faptul că cei din conducere nu s-au mulțumit doar cu investițiile pe care le-au primit, ci continuă să-și promoveze constant școala, cadrele didactice, oferta educațională.  Noi am investit și continuăm să investim în toate unitățile de învățământ, dar diferența o vor face directorii și cadrele didactice. Mă bucur că există o concurență între școli, că fiecare își promovează rezultatele și își folosește cum se poate mai bine resursele”, a scris primarul pe Facebook.

Edilul din Târgu Jiu vrea să vadă toate școlile din oraș la fel de motivate în ceea ce privește atragerea elevilor: „Îmi doresc ca toate școlile din municipiu să intre în acest joc de care, în cele din urmă, vor beneficia copiii noștri. Felicitări!”, a mai scris Marcel Romanescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica