sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj. Elevii au susținut astăzi proba obligatorie a profilului, Matematică sau Istorie

Elevii din clasele a XII-a și a XIII-a au susținut, astăzi, simularea la proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie – proba E.c). din cadrul simulării examenului național de bacalaureat 2021.

Potrivit unui comunicat de presă trimis de ISJ, în județul Dolj, în urma finalizării probei, s-au centralizat următoarele date:

  • 83,17% – procentul de prezență al elevilor care au susținut proba scrisă la disciplina Istorie.
  • 59,51% – procentul de prezență al elevilor care au susținut proba scrisă la disciplina Matematică.

Un procent de prezență de 100% a fost înregistrat la: Liceul Teoretic ”Adrian Păunescu” Bârca, Liceul Teoretic ”Independența” Calafat, Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simularea probei scrise  E.c) s-a desfășurat cu asigurarea tuturor măsurilor igienico-sanitare, de prevenire și protecție, pentru evitarea îmbolnăvirii cu virusul SARS-Cov 2, conform prevederilor Ordinului Comun, nr. 3235/93 al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, cu modificările și completările ulterioare. Examenul s-a desfășurat fără incidente și tentative de fraudă.

Simularea examenului de bacalaureat va continua mâine, 24 martie, cu proba la alegere a profilului și specializării – proba E.d).

Politica