sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Documente vechi ale Primăriei Bucovăț, găsite pe malul Jiului

Mai multe resturi menajare, printre care și acte ce aparțin Primăriei Bucovăț, au fost descoperite sâmbătă, în apropierea satului Leamna de Jos, pe malul râului Jiu.

Descoperirea a fost făcută din cauza depozitării necorespunzătoare a deșeurilor, aflându-se astfel că printre ele sunt și diverse documente ale instituției. Potrivit anchetatorilor, acestea au o vechime de peste zece ani.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii secției precum și un polițist din cadrul Serviciul Criminalistic Dolj care au stabilit faptul că documentele datează din perioada 2002-2010, fiind ridicate în vederea stabilirii situației de fapt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanți ai Gărzii de Mediu, cu privire la modul de depozitare a deșeurilor menajere, precum şi reprezentanți ai autorităţii competente cu supravegherea prelucrării datelor cu caracter personal”, se arată într-un comunicat emis de IPJ Dolj.

Printre actele găsite se numără și copii ale unor cărți de identitate sau state de plată.

Oamenii legii efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie luate măsurile care se impun.

Politica