joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Uber, disponibil și în Craiova

Serviciile de transport marca Uber au ajuns și în Craiova, al șaptelea oraș din țară unde există șoferi parteneri.

Compania Uber, originară din San Francisco, este specializată în oferirea serviciilor de călătorie, livrare de alimente, având în dotare și un sistem de micromobilitate cu biciclete electrice și scuter. În România, serviciile disponibile sunt cele care includ transportul de persoane, respectiv livrarea de alimente.

Începând cu 10 martie, compania și-a anunțat prezența în Craiova, fiind lansat UberX, cel mai utilizat serviciu al companiei, care oferă acces la curse convenabile şi sigure şi un timp de aşteptare foarte scurt. La fel ca și în restul orașelor, șoferii parteneri sunt licențiați în a asigura transportul de persoane în mod sigur către destinațiile alese de acestea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comandarea unui Uber se face strict din aplicația disponibilă în AppStore sau Google Play. Întreg procesul privind comunicarea cu șoferul, alegerea destinației sau afișarea tarifelor are loc virtual, prin intermediul aplicației. Totodată, pasagerii pot urmări cursele în aplicaţie, atât înainte de sosirea maşinii la locul de preluare, cât şi în timpul călătoriei, şi pot trimite statusul acesteia unui contact de încredere.

Pe lângă importanța pe care atât conducerea companiei, cât și șoferii o atribuie siguranței transportului de persoane, Uber s-a adaptat rapid condițiilor de pandemie. Conducătorii auto trebuie să poarte mască de protecție și să igienizeze regulat mașina cu care efectuează cursele. Mai mult, și clienților le este solicitat să poarte masca de protecție, fiind rugaţi, înainte de a plasa comanda, să confirme că au înţeles şi că respectă regulile de sănătate şi siguranţă recomandate de autorități.

Pentru că este la început de drum în Craiova, Uber vine cu o serie de promoții destinate clienților care utilizează pentru prima dată serviciul. Astfel, în perioada 11-14 martie, prima comandă va avea o reducere de 25%!

În România, Bucureștiul a fost primul oraș în care serviciul Uber a fost disponibil. După succesul înregistrat în capitală, începând cu anul 2015 când a fost lansat, extinderea către alte orașe s-a făcut rapid, Uber fiind regăsit și în Cluj, Timișoara, Brașov, Iași și, iată că astăzi, în Craiova.

foto: playtech.ro.

Politica