sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânăr rămas încarcerat în mașină după un grav accident

Un accident rutier a fost produs, noaptea trecută, în Balș, în urma căruia șoferul a rămas blocat între fiarele mașinii.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, se afla singur în mașină și a fost găsit de echipajele SMURD în stare de inconștiență. În urma impactului, autoturismul a trecut prin gardul unei case de pe strada Nicolae Bălcescu, oprindu-se într-un zid.

Acesta a fost transportat de urgență la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

,,În accident a fost implicat un sigur autoturism, în care se afla doar șoferul. La sosirea echipajelor, autoturismul se afla în afara carosabilului, iar șoferul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Balș, se afla blocat în aceasta, în stare de inconștiență.

Pacientul era asistat la fața locului de  Plutonier major Mihalache Valentin, paramedic în cadrul SMURD Balș, care locuiește în zona în care s-a produs accidentul și se afla în timpul liber. Colegul nostru a asigurat accesul către victimă, care era inconștiență și a aplicat protocolul medical pentru astfel de cazuri.

Pacientul a fost extras din autoturism, preluat de echipajele medicale și transportat la CU Balș, inconștient, politraumatizat prin accident rutier. Bărbatul a fost transferat la UPU Craiova, în stare gravă”, a precizat purtătorul de cuvânt ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Polițiștii vor continua cercetările la fața locului pentru a afla, cu exactitate, cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier.

Politica