Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Sediul Poliției Segarcea, propus spre modernizare

Publicat

pe

Consiliul Județean Dolj (CJ) vrea să modernizeze, cu fonduri europene, sediul Poliției Segarcea. În acest sens, ar urma să aprobe, joi, un proiect de hotărâre privind cooperarea cu Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj (IPJ). Este vorba despre sediul din strada Unirii, nr 113, pe care Poliția orașului Segarcea l-a primit în anul 2003 în baza Hotărârii nr. 56/29.05.2003, a CJ Dolj.
Consiliul Județean Dolj intenționează să depună spre finanțare proiectul „Reabilitare și modernizare imobil str. Unirii, nr. 113, Segarcea”. Pentru aceasta se va prelungi și darea în folosință a sediului până în 2030.
„Având în vedere că imobilul mai sus menționat face obiectul proiectului «Reabilitare și modernizare imobil str. Unirii, nr. 113, Segarcea» în care funcționează sediul Poliției Segarcea și al Secției 13 Poliție Rurală Segarcea, cu fonduri nerambursabile ce pot fi accesate în perioada de programare 2021-2027, propunem adoptarea unei hotărâri privind acordarea dreptului de folosință gratuită acordată Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj până la data de 31.12.2030”, conform hotărârii CJ Dolj.

Continue Reading