vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 23 februarie 2021. Vărsătorii se pregătesc de schimbări

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor fi înconjurați de oamenii dragi pe 23 februarie. Cineva din anturajul vostru, fie vorba despre un prieten bun sau coleg de la serviciu are nevoie de ajutor pentru a se muta în casă nouă. Nu ți-ar strica să-i dai o mână de ajutor, lucrul ăsta te va destinde și vei uita, măcar puțin, de problemele tale.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii sunt renumiți pentru felul lor încăpățânat de a fi, mai ales dacă punem la socoteală orgoliul nemăsurat la care nu vor să renunțe, indiferent de situație sau persoană. E bine să mai lași de la tine câteodată. Se anunță schimbări în viața ta în viitorul apropiat, fie că este vorba despre o excursie pe care o planifici demult sau o mutare de job/locuință.

Gemeni

Pentru Gemeni, ziua de 23 februarie vine cu o dorință însetată de cunoaștere. Poate ar fi cazul să te apuci de câteva cursuri online, nu se știe niciodată când îți folosi încă o diplomă.

Rac

Nativii din zodia Rac trebuie să aibă mare grijă cum își gestionează banii. Poate nu ai nevoie de paleta aia de machiaj sau de adidașii aia cei mai scumpi. E timp pentru toate.

Leu

Hopa, Leii au probleme la serviciu, se pare. Partea bună este că nu ești singurul afectat de noile schimbări. Nu te panica, mai bine vorbești cu ceilalți colegi de la locul de muncă și găsiți soluții împreună.

Fecioară

Pentru cei din zodia Fecioară acum este momentul perfect pentru a-și schimba locul de muncă. Noi oportunități te așteaptă, ai grijă pe care o vei refuza, să nu regreți ulterior.

Balanță

Te afli în fața unor decizii greu de luat. Normal, doar de asta ești Balanță, întotdeauna ești prins la mijlocul mai multor decizii, iar tu trebuie să vezi care este cea mai potrivită pentru tine. Când simți că nu e ușor cel mai bine este să ceri sfatul unor prieteni sau oameni cu experiență care au trecut prin situații similare.

Scorpion

Pentru Scorpioni, ziua de 23 februarie aduce vești bune. Te vei concentra pe relația de cuplu și parteneriate în perioada următoare. De asemenea, un prieten drag îți va schimba percepția asupra lumii cât de curând.

Săgetător

Bucură-te, pentru că ai scăpat de o povară care te chinuia de mult timp. Apelezi la introspecție și realizezi că lucrurile sunt mult mai bune decât credeai. Vei avea parte de liniște în următoarele zile.

Capricorn

Nativii Capricorn primesc oferte din punct de vedere financiar, dar este important să nu se lase duși de val. E mai bine să studiezi oferta înainte de a o accepta.

Vărsător

E timpul pentru o schimbare la Vărsători. Fie că este vorba despre încercarea unei diete, schimbarea locului de muncă, achiziționarea unei mașini sau a unui apartament, ai puțin curaj și fă ceea ce simți.

Pești

Nu prea știi să ții secrete. Cineva drag din anturaj îți destăinuie ceva, iar tu trebuie să faci tot posibilul pentru a ține secretul. Dacă se află nu va fi bine pentru nimeni.

Politica