vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fotbalul european de senzație se mută pentru o zi în România! Confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea, pe Național Arena

După finala UEFA Europa League din 2012, marți, pe 23 februarie,  de la ora 22:00, Național Arena din București găzduiește un meci din optimile UEFA Champions League: confruntarea dintre Atletico Madrid și Chelsea.

„Ce plăcut e să ascultăm din nou imnul UEFA Champions League la București! Din păcate, de data aceasta nu vor fi și spectatori în tribune, însă noi vom încerca să aducem de la fața locului atmosfera unui astfel de meci important, pentru ca telespectatorii Digi Sport să se bucure din fața ecranelor de această confruntare”, a spus jurnalistul Digi Sport, Andrei Niculescu.

Atletico Madrid a aterizat duminică noaptea în România pentru a pregăti aici ultimele detalii ale meciului cu Chelsea. Starurile lui Atletico au ajuns la București, pentru întâlnirea cu londonezii. Liderul din LaLiga s-a cazat la același hotel în care a stat și în 2012, când a câștigat Europa League, scrie playsport.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Chelsea va ajunge la București abia în această seară. Mai mult decât atât, Chelsea, locul 5 în Premier League, nu va avea nici antrenament oficial și nu va susține nicio conferință de presă înaintea meciului cu Atletico.

Politica