Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Ministerul Educaţiei: Lista cu datele pentru vaccinarea prioritară a personalului din învăţământ este gata

Publicat

pe

Ministerul Educaţiei a transmis Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) datele pentru vaccinarea prioritară a personalului din învăţământ: din creşe şi grădiniţe, din învăţământul primar, gimnazial, liceal, universitar.

Pentru vaccinarea persoanelor sub 55 de ani sunt necesare 44.324 de doze, iar pentru cele peste 55 de ani, 15.622 de doze, arată Ministerul Educației într-un comunicat.

Imunizarea personalului din învăţământ va fi realizată cu ajutorul echipelor mobile, a precizat, marți, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

“Este un scenariu care încă nu este definitivat. Foarte probabil, locaţia în care se va efectua vaccinarea cu echipe mobile este în casa corpului didactic din fiecare judeţ, unde se asigură vaccinarea personalului din sistemul de învăţământ preuniversitar şi, respectiv, în centre de vaccinare organizate în cadrul universităţilor, spaţii aferente universităţilor în judeţele în care avem aceste universităţi în activitate”, a spus Valeriu Gheorghiţă, citat de Agerpres.

Coordonatorul campaniei de vaccinare a precizat că la sfârşitul acestei săptămâni va fi luată decizia în baza datelor care urmează să fie centralizate de la Ministerul Educaţiei.

Continue Reading
Faceți clic pentru a comenta

LASĂ UN RĂSPUNS

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.