vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși în timp ce voiau să fure din mașini

Doi tineri de 20 de ani, împreună cu un minor de 14 ani, au fost prinși în flagrant, în timp ce forțau sistemul de închidere al mai multor mașini din Slatina.

Aceștia au fost depistați de polițiștii, luni noaptea, fiind reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

,,În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 15 februarie, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, în formă continuată, fiind bănuiţi de comiterea mai multor furturi prin moduri de operare asemănătoare, urmând a fi propuse măsurile legale împotriva acestora.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aceştia au fost introduşi în Centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, se arată într-un comunicat de presă emis de IPJ Olt.

Politica