sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, pusă degeaba pe drumuri!

Cum a picat amicalul de la Târgu Jiu cu o săptămână înainte de restartul sezonului în liga a doua

În week-end ar fi trebuit să se dispute meciul test Pandurii Târgu Jiu – FCU Craiova, penultimul înainte de reluarea jocurilor oficiale pentru echipa lui Ovidiu Stângă. Așa că, sâmbătă dimineața, alb-albaștrii au plecat spre Târgu Jiu, pentru că la 13:00 aveau meci. Ajunși la fața locului, au fost anunțați de partenerii de pregătire că partida nu se mai poate juca pentru că iarba de pe stadionul Municipal e înghețată. Așa că gazdele au venit cu ideea ca partida să se dispute pe terenul sintetic, propunere refuzată prompt de FCU Craiova. Drept urmare, Stângă și elevii săi au făcut cale întoarsă în Bănie.
Ulterior, clubul din Târgu Jiu a anunțat pe site-ul oficial: „Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că meciul amical programat astăzi, cu începere de la ora 13:00, cu FCU Craiova, a fost anulat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. Terenul de joc din incinta Stadionului Municipal din Târgu Jiu avea suprafaţa îngheţată, după ce noaptea trecută temperatura minimă înregistrată la Târgu Jiu a fost de minus 10 grade. Nici terenul de antrenament numărul doi, cu iarbă naturală, nu a fost practicabil, din aceleaşi cauze, având suprafaţa îngheţată.
Directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu, a precizat că a propus oficialilor clubului FCU Craiova să se dispute acest meci pe terenul sintetic, dar această variantă a fost refuzată.
În aceste condiţii, Pandurii Târgu Jiu va efectua doar un antrenament pe terenul sintetic, la ora la care era programat acest meci”. Cu un anunț mult mai laconic au venit și craiovenii: „Din cauza faptului că terenul este impracticabil, partida dintre Pandurii Târgu Jiu și Știința nu va mai avea loc”.
Week-end-ul următor, când reîncepe Liga a doua, FCU Craiova va sta, întrucât avea meci cu retrasa Turris Turnu Măgurele. Oltenii au perfectat un meci test cu Sporting Roșiori, în care Stângă ar urma să facă ultimele retușuri înainte de partidele oficiale care pot duce echipa în prima divizie.

Politica