vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doi copii au căzut într-un lac încercând să scoată o minge

Update/Din păcate, cei doi copii nu au putut fi salvați.

Doi copii, unul de 9 ani, celălalt de 11 ani, au ajuns la spital și sunt resuscitați, la această oră, după ce au cazut într-un lac din Răcari de Sus.

Copiii s-ar fi jucat în apropierea lacului cu o minge, care ar fi căzut în lac. Unul din ei ar fi încercat să scoată mingea și ar fi cazut, celălalt ar fi încercat să îl salveze și a căzut și el.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Copiii au fost scoși din apă de oamenii din zonă.

„În această seară, polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiasi au fost sesizati cu privire la faptul 2 copii minori s-au înecat într-un lac din extravilanul satului Răcari i de Sus.
La fata locului s-au deplasat politistii, care împreună cu părinții minorilor au identificat și scos dintr-un halesteu ce aparține unui tanar de 22 de ani,din Filiasi 2 minori de 9 și 11 ani, din localitate.
Heleșteul este amplasat în extravilanul comunei Răcarii de Sus, pe o proprietate privată și este prevazut cu indicatoare de avertizare.
De asemenea, la fata locului au fost prezenți si reprezentanți ai ISU Dolj( un echipaj SMURD și o autospeciala de pompieri) precum si o autospeciala SAJ Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a celor doi minori.
Ulterior acestia au fost transportați la spital unde în prezent sunt continuate manevrele de resuscitare conform protocolului”, arată IPJ Dolj.

Sursa foto: facebook/Povestea mea

Politica