duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Stângă nemulțumit: „A fost o primă repriză dramatică!”

La cum au prestart jucătorii săi, antrenorul FCU Craiova consideră că participarea în play-off este în pericol.
FCU Craiova a dominat categoric întrecerea în liga secundă, fiind lider al clasamentului. Însă evoluția alb-albaștrilor din amicalul cu Reșița, în special cea din prima repriză, l-a pus pe gânduri pe tehnicianul oltenilor.
„A fost o primă repriză dramatică, din punctul meu de vedere! La pauză am avut o discuție cu jucătorii, am făcut unele schimbări, am văzut unde s-a greșit și ne-am comportat altfel, în repriza secundă. Oricum, per ansamblu, sunt nemulțumit de ceea ce am văzut pe teren. Sper ca, ușor-ușor, să evoluăm mai bine decât am jucat chiar și în partea secundă a acestui amical. Mai e mult până începe campionatul și urmează o perioadă în care mai putem pierde jucători. Avem deja patru jucători accidentați. Sper să fiu inspirat în alegerea primului 11 și să mă ajute băieții ca să ne îndeplinim obiectivul. Vreau să joc ofensiv, dar acum adversarul ne-a surprins de multe ori, în prima repriză. Dacă nu ne organizăm bine, vom suferi. Sper să avem altă prospețime, atunci când voi cristaliza primul 18. Cu jocul din prima repriză, abia putem intra în play-off! Între primul loc și locul 10, o dată cu retragerea celor de la Turnu Măgurele, distanța este foarte mică. Cu trei înfrângeri sau trei victorii, se poate răsturna clasamentul. Nu vom mai aduce alți jucători, cel puțin momentan”, a spus Ovidiu Stângă după meci.
FCU Craiova s-a impus cu 2-1 în cele din urmă, grație reușitelor lui Stoenac și Luboya. Stângă i-a trimis în teren pe: Popa – Gîț, Paramatti, Diallo, Huyghebaert – Albu, Pop, Baeten – Luboya, Bălan, Ciolacu, iar pe parcurs au mai intrat: Negru, Ispas, Zanfir, Raicea, Munteanu, Stoenac, Compagno, C. Cristea, Diakite, Zimța.
În următorul joc test, FCU Craiova va întâlni Pandurii Târgu Jiu. Meciul e programat în weekend.

spot_img
spot_img

Politica