luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ouzounidis și-a stabilit staff-ul. Ce compromis a făcut Rotaru!

Luni dimineață, antrenorul grec a luat contact cu lotul alb-albastru. Un atacant de perspectivă a revenit la echipa mare

Marinos Ouzounidis a condus ieri primul antrenament la baza sportivă din Lunca Jiului. O apariție surpriză la ședința de pregătire a fost cea a lui Andrei Burlacu. Atacantul ajuns la 24 de ani a jucat în ultima perioadă pentru echipa secundă a clubului, însă, a fost readus acum la echipa mare a clubului pentru a-i oferi antrenorului grec cât mai multe opțiuni ofensive.
Marinos Ouzounidis nu a venit singur la gruparea olteană, ci și-a adus doi colaboratori. Este vorba de antrenorul secund Bledar Kola și preparatorul fizic Giagkou Nikolaos, care au făcut parte din staff-ul lui Ouzounidis și la Panathinaikos, dar și la AEK Atena. Este un compromis pe care-l face patronul Rotaru care în ultimele intervenții la televiziunile din București anunța că orice antrenor poate să-și aducă maxim un colaborator.

Ouzounidis și cei 4 secunzi!
Bledar Kola, 48 de ani, e fost internațional albanez cu 39 de selecții. A prestat pentru Panathinaikos, Partizani Tirana și AEK Atena. Are 13 prezențe în Liga Campionilor cu Panathinaikos. El va împărți sarcinile cu Dragoș Bon, Octavian Benga și Ionuț Stancu, toți secunzii lui Ouzounidis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alb-albaștrii au patru preparatori fizici!
Grecul Nikolaos va împărți sarcinile legate de pregătirea fizică a jucătorilor cu ceilalți trei membri din staff cu CV-uri și atribuții similare. Este vorba de portughezul Rui Santos, scoțianul Ian Coll și românul Daniel Ene.
„Consider că ar fi o greșeală din partea mea să încerc din prima zi să schimb totul. Mai ales în perioada asta cu multe jocuri. Voi transmite jucătorilor aspecte pe care le consider eu importante, dar nu pot să trec la schimbări majore de la început, pentru că voi crea mai multe probleme decât rezolvări. E important să transmit jucătorilor o serie de principii esențiale, atâta timp cât avem jucători internaționali de renume, dar și tineri talentați, cred că nu voi avea probleme să-i pun să lucreze împreună. Nu se va schimba totul din prima zi, dar voi lua câteva măsuri colective. Dar nu vreau să credeți că le consider greșeli ale antrenorilor dinaintea mea, ci așa văd eu lucrurile. Nu vreau să vă imaginați că voi schimba radical sistemul de joc, dar schimbări vor exista. Voi încerca să îmbunătățesc modul în care echipa joacă, voi interveni în anumite situații”, a spus Ouzounidis la conferința de prezentare.
Oltenii se vor pregăti astăzi și mâine în Bănie, urmând ca miercuri după-amiaza echipa să plece spre Moldova pentru meciul din Cupa României cu FC Botoșani, programat joi, de la ora 20:30.  

Foto: facebook /U Craiova

Politica