duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Poli Iași a scos CSU din criză!

Dragoș Bon a debutat cu o victorie pe banca celor de la CSU Craiova în Copou, unde Poli Iași a fost victima perfectă

Oltenii s-au distrat în Copou. Au controlat de la un cap la altul meciul și au înscris când au vrut. Ivan a deschis balul din centrarea lui Bancu, Nistor a majorat diferența cu zece minute înainte de finalul primei reprize, iar tânărul Cîmpanu a stabilit scorul de neprezentare al gazdelor în partea secundă. În urma victoriei, CSU rămâne agățată în plasa CFR Cluj și FCSB, primele două clasate.
După victorie, Dragoș Bon a spus: „Știam că ne așteaptă un meci dificil, dar băieții au recepționat foarte bine ceea ce le-am transmis și ceea ce am pregătit la antrenament. A fost așa, ca o descătușare, o deblocare mentală și chiar au arătat că au jucat cu plăcere. Asta le-am cerut în primul rând, să joace cu zâmbetul pe buze, pentru că aveau nevoie. Erau foarte apăsați înaintea acestei partide și aveau nevoie să se bucure de fotbal. Cred că au făcut o partidă spectaculoasă pentru telespectatori și nu cred că se pune la îndoială scorul”.
Andrei Ivan a spus că-și dorește ca Bon să continue la echipă. „Suntem foarte bucuroși că am ieșit din această pasă nefericită. Sperăm să o ținem tot așa. Sunt fericit și sper să marchez cât mai mult. Nu ne-a ieșit jocul, am făcut multe egaluri, am ratat foarte mult în ultima vreme. Suntem obișnuiți cu Dragoș Bon, a fost cu noi mereu, a rămas cu noi și suntem bine. Merită o șansă, doar am câștigat. Dar vom vedea ce va fi pe parcurs. O să avem un meci foarte greu cu Dinamo, i-am urmărit în ultima perioadă. Au câștigat multe jocuri, deci o să fie greu”.
Autorul golului doi, Dan Nistor, a spus la microfonul DigiSport: „Cred că era timpul să câștigăm cele trei puncte. Nu se pune problema cine merita să câștige azi. Sunt foarte bune acest puncte pentru noi. Mă bucur că am reușit să marchez și sper să nu mă opresc aici. Ne dorim să fie victoria descătușării și să câștigăm la fiecare partidă”
Cămpanu, aflat la prima reușită în tricoul oltenilor, a adăugat: „Contează foarte mult victoria, venim după o perioadă foarte grea. Am luat o gură mare de aer și sperăm să o ținem pe același drum. Nu știu de ce am avut această pasă proastă, înainte am avut 7 victorii consecutive, acum 7 egaluri. Ne bucurăm că a venit această victorie. Decizia îi aparține antrenorului. Dacă merit, joc. Dacă nu, mă pregătesc în continuare. E primul gol pentru Craiova, așteptam de mult momentul ăsta și sper să nu mă opresc aici. Ne așteaptă un meci dificil, sperăm să jucăm la fel de bine, la fel de concentrați, să dominăm meciul de la cap la coadă și să obținem victoria la final”.

Poli Iaşi – CSU Craiova 0-3
Au marcat: Ivan ’27, Nistor ’35, Câmpanu ’57.
Poli Iaşi: Brănescu (24 Brânză)- Cană (46 Vega), Baxevanos, R. Popa, Buşu – Mihalache, Passaglia (67 Gaitan) – Vanzo (46 Flores), Onea, Popadiuc – Zajmovic (74 Zaharia). Antrenor: Adrian Kereszy.
CSU Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Bălaşa (80 Papp), M. Constantin, Bancu – Nistor, Mateiu, Cicâldău – Câmpanu (75 Bărbuţ), A. Ivan (69 Mamut), Baiaram (75 V. Constantin). Antrenor: Dragoş Bon.
Arbitru: Lucian Rusandu.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica