sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Dosar de delapidare, deschis la Primăria Cilieni

Polițiștii olteni efectuează, marți dimineață, o serie de percheziții în cadrul Primăriei Cilieni, dar și la locuințele unora dintre funcționarii publici care lucrează în instituție.

S-a constat că din casieria primăriei lipsesc aproximativ 350.000 de lei, fiind deschis un dosar  penal, în care sunt desfășurate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, potrivit reprezentanților IPJ Olt. În acest sens, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice derulează patru percheziții la sediul primăriei și la domiciliile unor angajați ai acesteia.

„Din cercetări a reieșit faptul că, funcţionari din cadrul autorităţii publice locale şi-ar fi însușit aproximativ 350.000 lei din casieria unității, sumele respective fiind încasate de la cetățenii pentru plata impozitelor și taxelor locale, fiindu-le eliberate chitanțe în acest sens, sume care, ulterior, nu ar mai fi fost depuse în totalitate la trezorerie”, au precizat polițiștii, citați de olt-alert.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În baza unor mandate de aducere, trei persoane urmează să fie conduse la sediul poliției, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.

spot_img
spot_img

Politica