joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arestul la domiciliu, încălcat de un tânăr din Balș

Tânărul în vârstă de 30 de ani din Balș, care în urmă cu două săptămâni a furat mașina unei femei din fața unui supermarket din oraș, a încălcat arestul la domiciliu.

Bălșeanul a fost prins de polițiști, zilele trecute, în altă parte decât acasă, unde ar fi trebuit să-și ispsășească pedeaspa primită, scrie gazetanoua.ro. Pentru că nu a respectat măsura impusă de oamenii legii, Tribunalul Olt s-a pronunţat, luni, definitiv pentru arestarea preventivă a tânărului.

„La data de 1 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Balş, privind un bărbat de 30 de ani, din localitate. Acesta se afla în executarea măsurii arestului la domiciliu din data de 20 ianuarie a.c., fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost introdus în centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica