Conecteaza-te cu noi

Dolj

Video/Logodnă întreruptă de poliţişti

Publicat

pe

57 de persoane au fost amendate, în această seară, de poliţişti, după ce au fost prinse petrecând într-un restaurant din Craiova. Sărbătoreau o logodnă.

„Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliție Craiova au fost sesizați prin ,,TELVERDE,, cu privire la faptul că în incinta unui restaurant din Craiova este organizată o petrecere. La fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 5 Poliție Craiova, fiind totodată redirecționate mai multe echipje din cadrul Secțiilor 1,2,3,4, și 6 Craiova, jandarmi din cadrul I.J.J. Dolj și G.J.M.B. Craiova, precum și o grupă de luptători din cadrul S.A.S Dolj. În incinta localului, polițistii au identificat 55 de persoane care participau la un eveniment privat, respectiv o logodnă, fiind aplicate astfel 55 de sancțiuni contravenționale conform Legii 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efectelor pandemiei de Covid 19, în valoare de 17.500 de lei”, potrivit IPJ Dolj.

Organizatorul evenimentului, un bărbat de 42 de ani, din Craiova, a fost sancționat cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar administratorul restaurantului cu 4.000 lei.

„Recomandăm tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19.
Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt intezise.
Polițiștii se află permanent la datorie și vor interveni cu fermitate în toate situațiile în care legea este încălcată.” – IPJ Dolj

Continue Reading