joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 24 ianuarie 2021. Săgetătorii vor avea parte de oportunități noi

Berbec

Nativii Berbec au nevoie de o pauză, de o mică relaxare. Poate câteva zile de concediu vă vor reîncărca bateriile cu energie şi vă vor pregăti pentru o nouă săptămână destul de solicitantă, mai ales din punct de vedere profesional. Evitaţi telefonul şi orice activitate legată de muncă, deconectaţi-vă şi petreceţi timp cu cei dragi.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Puteți prezenta o idee inedită în faţa superiorilor la care v-aţi gândit în ultima vreme şi pe care aţi vrea să o puneţi în aplicare în viitorul apropiat. Gândiţi-vă totă ziua la posibilitatea unui câştig, posibilitatea unei reuşite fabuloase, dar asiguraţi-vă că planul pe care îl faceţi poate da roade, altfel veţi primi un refuz ferm şi veţi fi mai mult dezamăgiţi pentru că nu aţi depus îndeajuns efort.

Gemeni

Momentele liniștite de-a lungul acestei zile vă vor oferi multe oportunități de a vă gândi la acţiunile din viitorul apropiat. Fiţi calmi, înţelegători şi cereţi sfatul prietenilor ori al persoanei iubite dacă aveţi o decizie de făcut în plan personal. Nu faceţi compromisuri şi nu riscaţi dacă nu sunteţi siguri de posibilitatea câştigului.

Rac

Fascinația voastră pentru un anumit domeniu poate deveni de altfel o pasiune profitabilă. Munciţi, depuneţi efort şi nu luaţi în seamă gurile rele care ar putea spune că nu veţi reuşi. Doar voi sunteţi capabili să decideţi pentru binele vostru. Stabiliţi o listă de priorităţi şi necesităţi şi încercaţi să renunţaţi în următoarea perioadă la anumite activităţi care reprezintă mai mult un răsfăţ.

Leu

Cineva din viaţa ta a ajuns la un punct de cotitură în viaţă şi încep să facă schimbări pe care ar trebui să le găseşti ca fiind impresionante şi inspiraţionale. Lasă-ţi obiectivele actuale pe pauză şi concentrează-te să afli mai multe despre cum a reuşit această persoană să facă tranziţia şi de ce. Chiar dacă ai obiective diferite în minte, experienţa lor îţi va fi folositoare.

Fecioară

Evenimentele dramatice recente din viaţa unui prieten sau a unui membru al familiei te vor pune pe gânduri cu privire la calitatea vieţii tale. Poţi învăţa din alegerile pe care alţi oameni le-au făcut. De fapt este una dintre cele mai isteţe modalităţi de a primi lecţii de viaţă. Azi e un moment bun să te gândeşti la ce a fost şi să îţi dai seama cum vrei să rezolvi problemele.

Balanţă

Te-ai putea regăsi în mijlocul acţiunii azi, aşa că fii pregătit să lupţi pentru fiecare centimetru de spaţiu de care ai nevoie. Alocă un moment să priveşti oamenii cu care lucrezi şi ia aminte cum anturajul îţi afectează reptuaţia. Îţi ridică cota de piaţă sau ţi-o reduc? Vei avea în curând o vedere precisă şi obiectivă a ceea ce se întâmplă şi s-ar putea să fie nevoie să faci câteva ajustări. Îndulceşte-ţi loviturile cu umor, corectitudine şi haz.

Scorpion

Maşina de curse care reprezintă viaţa ta este pe cale să întâlnească un semafor roşu. Ceva neaşteptat s-ar putea întâmpla, care te forţează să te gândeşti mult la unde eşti în acest moment al vieţii tale. Fii pregătit să îţi regândeşti obiectivele. Poate fi ceva banal precum o nouă persoană în viaţa ta sau major precum o pană pe autostradă. Orice ar fi, este menit să fie, aşa că fii deschis. Totul se întâmplă cu un motiv.

Săgetător

Ești atras de tot ceea ce e nou, îți faci planuri de călătorie și discuți cu oameni bine instruiți care te ajută să ajungi cât mai sus. Visurile tale sunt pe punctul să se îndeplinească, pentru că îți dorești cu adevărat aceste lucruri. Perseverează, fă ceea ce adori să faci și nu te sfii să ceri sfatul cuiva atunci când ai nevoie. Îți sunt favorizate activitățile de învățare și de obținere a informațiilor noi, care-ți vor deschide orizonturi spre viitor.

Capricorn

Tensiunile vă ocolesc chiar și în weekend, când ar trebui să fiți relaxați. Aveți niște task—uri urgente de rezolvat pentru job, care nu suferă amânare. Această experiență ar trebui să vă servească drept lecție pe viitor, să nu mai amânați sarcinile și să încercați să vă organizați în cele opt ore astfel încât să nu mai fie nevoie să lucrați peste program.

Vărsător

Liniștea căminului, asta este prioritatea voastră, nu numai azi ci pe parcursul întregului an. Pandemia v-a forțat să luați unele decizii, să vă stabiliți clar care vă sunt prioritățile și ce contează mai mult pentru voi. Atenție, însă, la cheltuieli. S-ar putea să intrați în banii strânși pentru o achiziție importantă și să vă dați peste cap toate planurile în acest sens.

Pești

Bucuria revederii cuiva drag este fără margini. O vizită surpriză vă va face această zi mult mai frumoasă. Profitați de ocazie, ieșiți la o plimbare scurtă și relaxați-vă. V-ați hotărât să începeți săptămâna cu dreptul și aveți deja un plan de acțiune care implică și o discuție cu șeful. Vă simțiți nedreptățiți într-o anumită situație și vreți să lămuriți lucrurile.

Politica