vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viceprimar nou în funcție, la Caracal

Marina Samiee va ocupa funcția de viceprimar al orașului Caracal, după demisia lui Adrian Chesnoiu, ales deputat la alegerile parlamentare. Noul viceprimar de Caracal a fost ales, miercuri, în prima şedinţă a Consiliului Local din acest an, cu 14 voturi ,,pentru” şi patru voturi ,,împotrivă”.

În vârstă de 52 de ani, Marina Samiee a ocupat funcţia de director al Liceului Tehnologic ,,Matei Basarab”. A absolvit Facultatea de Biologie, Geografie și Geologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Programul de master Managementul agroturismului și calitatea produselor agroalimentare din cadrul Universității din Craiova. Totodată, aceasta ocupa funcția de consilier din partea Partidului Social Democrat, în cadrul Consiliului Local din Caracal. Primarul orașului, Ion Doldurea, a aplaudat decizia referitoare la punerea în funcția de viceprimar a Marinei Samiee.

„Este profesor, și mă bucur că a acceptat provocarea ca împreună cu dumneavoastră să clădim o administrație locală bazată pe respect, cinste, grijă față de oameni și oraș!”, a transmis primarului Ion Doldurea, despre noul viceprimar. Fostul viceprimar al Caracalului, Adrian Chesnoiu, a demisionat din Consiliul Local după ce a fost ales în funcţia de deputat, la alegerile din 6 decembrie 2020, potrivit gazetanoua.ro.

Policlinica Buna Vestire Craiova

foto: gazetanoua.ro

Andreea TIGOIANU

Politica