vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alb-albaștrii, calmi după remiza cu Sepsi: „nu e un capăt de țară”!

Oltenii nu au părut prea îngrijorați de deznodământul meciului cu covăsnenii.

CSU Craiova a remizat alb cu Sepsi, ajungând la al treilea meci consecutiv fără gol marcat. Cristi Bărbuț a zis după meci: „Trebuie să ne adaptăm condiţiilor. Nu ştiu dacă sunt două puncte pierdute, după condiţii şi cum s-a jucat. Ne-am propus să câştigăm, dar asta e. Sepsi este o echipă bună, cu calitate, agresivă şi se vede de ce este pe primele locuri. Avem un moral bun, nu este un capăt de ţară că am făcut un egal, ne pregătim în continuare la fel de bine. Sper să obţinem maxim din meciurile următoare. E devreme să vorbim de titlu, trebuie să vedem ce facem în următorul meci”.
Andrei Ivan l-a completat, în aceeași notă: „A fost un meci foarte greu. Trebuia să câștigăm. În prima repriză a fost zăpadă, se oprea mingea. În partea a doua s-a dat la o parte zăpada și am putut să pasăm, ne-am creat ocazii. Avem un an foarte bun. Nu trebuie să ne timorăm că nu ne-a ieșit azi. Trebuie să mergem să câștigăm la Astra”.
Mihai Căpățână a spus: „Nu este confortabil să joci în asemenea condiţii, dar cine se adaptează mai repede la teren în această perioadă are de câştigat. Mă bucur că m-am întâlnit cu prietenul meu Florin Ştefan, dar sper ca data viitoare să câştig. Cred că lupta pentru titlu va fi deschisă oricărei echipe care intră în play-off, aşa că noi trebuie în primul rând să luptăm să prindem play-off-ul, să luăm meci cu meci şi să obţinem cât mai multe puncte. Toată lumea de la Craiova vrea să câştigăm titlul şi vom merge în continuare pe acest obiectiv. Şi familia mea vrea asta, chiar şi când eram la Voluntari ţineau tot cu Craiova”.

Politica