joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Tentativă de omor la Dumbrava

Un mehedințean din comuna Dumbrava, sat Albulești, se zbate între viață și moarte, după ce a fost înjunghiat de un prieten de pahar. Agresorul i-a băgat cuțitul în abdomen. După ce au băut împreună la birtul din sat, victima a plecat să îl ducă pe agresor acasă, moment în care acesta a observat că îi lipsește portofelul. Tânărul de 19 ani i-ar fi reproșat bărbatului de 40 de ani că i-ar fi luat portofelul, iar de acolo până la conflict nu a fost decât un pas. Din câte se pare, tânărul se afla în stare avansată de ebrietate.

„Un inculpat a aplicat o lovitură cu un cuțit, persoanei vătămate, iar din concluziile preliminare, eliberate de medicul legist, a rezultat că i-a fost pusă viața în primejdie. Dosarul a fost declinat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Strehaia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți. Pe fondul unui conflict spontan, una dintre părți i-a aplicat celeilalte o lovitură în abdomen cu cuțitul”, a declarat procurorul criminalist Lavinia Șișman de la Parchetul Județean Mehedinți.

„La spital a fost adus un pacient de 40 de ani, în stare critică, instabil hemodinamic, cu șoc hemoragic. Hemoragia s-a stopat în timpul intervenției chirurgicale. Dacă nu se intervenea de urgență, cu siguranță, ar fi decedat”, a declarat directorul de îngrijiri medicale de la Spitalul Județean din Severin,  Elena Bololoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica