vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu puternic la Vâlcele, soldat cu viața unui bărbat

Locuința unei familii din comuna olteană Vâlcele a fost cuprinsă de flăcări în weekend. Victimele incendiului, soț și soție, au fost transportate de urgență la SJU Slatina. Din nefericire, soțul, în vârstă de 67 de ani, a suferit arsuri pe 45% din suprafața corpului și a pierdut lupta cu viața, scrie gazetanoua.ro.

Totodată, soția sa se află în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Slatina, fiind solicitat transferul la o altă unitate spitalicească. ”Din păcate, bărbatul a decedat. Soţia sa are arsuri pe 20-25% din suprafaţa corporală. Se află la ATI, dar am solicitat transferul acesteia. Deocamdată, nu am primit niciun răspuns. Femeia are şi ceva probleme cardiace, obezitate, sperăm să reuşim să o transferăm”, a precizat Dan Stana, managerul SJU Slatina.

Potrivit anchetatorilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul electric al locuinței.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Pompierii au reușit să localizeze incendiul în scurt timp și au limitat propagarea acestuia la trei camere de locuit și o baie. Intervenția a durat aproximativ trei ore. În urma incendiului au ars aproximativ 120 de metri din acoperișul casei și bunurile din patru camere de locuit și un hol”, a declarat reprezentantul ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Bărbatul ar fi încercat să mai salveze din bunurile cuprinse de flăcări, însă a plătit cu viața. Acum, soția sa se zbate pentru a supraviețui, în urma arsurilor provocate de incendiu.

foto: gazetanoua.ro

Andreea TIGOIANU

Politica