Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Incendiu puternic la Vâlcele, soldat cu viața unui bărbat

Publicat

pe

Locuința unei familii din comuna olteană Vâlcele a fost cuprinsă de flăcări în weekend. Victimele incendiului, soț și soție, au fost transportate de urgență la SJU Slatina. Din nefericire, soțul, în vârstă de 67 de ani, a suferit arsuri pe 45% din suprafața corpului și a pierdut lupta cu viața, scrie gazetanoua.ro.

Totodată, soția sa se află în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a spitalului din Slatina, fiind solicitat transferul la o altă unitate spitalicească. ”Din păcate, bărbatul a decedat. Soţia sa are arsuri pe 20-25% din suprafaţa corporală. Se află la ATI, dar am solicitat transferul acesteia. Deocamdată, nu am primit niciun răspuns. Femeia are şi ceva probleme cardiace, obezitate, sperăm să reuşim să o transferăm”, a precizat Dan Stana, managerul SJU Slatina.

Potrivit anchetatorilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la tabloul electric al locuinței.

„Pompierii au reușit să localizeze incendiul în scurt timp și au limitat propagarea acestuia la trei camere de locuit și o baie. Intervenția a durat aproximativ trei ore. În urma incendiului au ars aproximativ 120 de metri din acoperișul casei și bunurile din patru camere de locuit și un hol”, a declarat reprezentantul ISU Olt, Alin Băsăşteanu. Bărbatul ar fi încercat să mai salveze din bunurile cuprinse de flăcări, însă a plătit cu viața. Acum, soția sa se zbate pentru a supraviețui, în urma arsurilor provocate de incendiu.

foto: gazetanoua.ro

Andreea TIGOIANU

Continue Reading